Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Aafke van der Pol

Aafke van der Pol heeft rond 1990 haar verpleegkundige diploma behaald en heeft in de afgelopen jaren ervaring op kunnen doen met allerlei verschillende zorgvragen. Hoewel Aafke inmiddels dus voldoende ervaring en kennis heeft opgedaan in haar vakgebied, raakt ze nooit uitgeleerd. Eind 2021 kwam Zorgteam Leeuwarden op haar pad, en deze kans kon ze niet laten lopen. Haar functie binnen Zorgteam Leeuwarden ziet ze ook als verbreding van haar andere werkzaamheden. Het delen van kennis en kwaliteit met anderen is één van de dingen die Aafke belangrijk vindt. Iedereen in het team heeft zijn of haar eigen input en kwaliteiten. Dit is wat de zorg naar een hoger niveau brengt.

Dat Aafke in de zorg werkt heeft ze eigenlijk altijd al gedacht. Dit zit in je, en ik heb geen moment getwijfeld vertelt ze trots. Aafke vindt het heel mooi om haar eigen kwaliteiten toe te kunnen passen op een cliënt, zodat diegene er uiteindelijk alleen maar beter van wordt. Voor iedere cliënt en zorgvraag is dit weer verschillend, maar dat vindt ze juist zo leuk. Geen dag is hetzelfde. Aafke helpt bij het opstellen van zorgplannen maar waar nodig biedt zij ook ondersteuning binnen het team. Om op deze manier haar kennis en ervaring met anderen te delen vindt Aafke erg waardevol. Op deze manier ontwikkelen collega’s zich niet alleen, maar ontvangt de cliënt ook nog betere zorg. Dankzij het gespecialiseerde en persoonlijke team van Zorgteam Leeuwarden is Aafke dus naast haar huidige werkzaamheden ook gestart bij Zorgteam Leeuwarden.

Tot nu toe bevalt dit Aafke heel erg goed. Je bent toch eigen baas, maar de regie van de cliënt blijft centraal staan. Voor Aafke is dit wat werken via Zorgteam Leeuwarden zo fijn maakt.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.