Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Annemarie van Doorn

Annemarie van Doorn heeft zich in 2018 aangesloten bij Zorgteam Leeuwarden. Nadat ze ontdekte dat werken in een commercieel bedrijf haar niet voldoende voldoening gaf heeft ze in 2016 de overstap gemaakt naar de zorg. Met haar diploma als Verzorgende IG op zak kon Annemarie doen waar ze gelukkig van wordt, mensen helpen.

Tijdens haar werk vindt Annemarie het belangrijk om een luisterend oor te bieden. Daarnaast is werken zonder tijdsdruk ook heel prettig vertelt ze. Alles is gericht op de cliënt. Binnen Zorgteam Leeuwarden wordt zorg op maat geleverd. Wil iemand om een bepaalde tijd op of van bed? Dan wordt daar gewoon rekening mee gehouden in het zorgplan.

Het prettige aan werken via Zorgteam Leeuwarden vindt Annemarie het behouden van de thuissituatie en het leuke team van collega’s. Het is mooi om bij te kunnen dragen aan de laatste levensfase van cliënten. Door iemand thuis te verzorgen blijven de herinneringen opkomen en voelt iemand zich prettiger. Dankzij de korte lijnen in het team is er veel mogelijk en wordt er kwalitatief goede zorg geleverd. Via Zorgteam Leeuwarden is vaak meer mogelijk dan men zelf denkt, om daar een bijdrage in te kunnen leveren vindt Annemarie zeer waardevol.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.