Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Marianne Duipmans

Marianne Duipmans is een van de vele toppers van Zorgteam Leeuwarden. Nadat ze in 2012 als ZZP’er is begonnen sloot ze zich in 2014 als Verpleegkundige aan bij Zorgteam Leeuwarden. Ondanks dat Marianne eigenlijk het boerenbedrijf van haar vader wou overnemen is ze toch tot op de dag van vandaag blij met haar keuze voor de verpleging. Nadat Marianne in 1978 haar diploma in ontvangst mocht nemen is ze in 1989 een eigen praktijk begonnen. Binnen haar praktijk werkt ze voornamelijk met Shiatsu-massages. Tijdens de verschillende diensten die Marianne draait kunnen de cliënten daarom ook genieten van een heerlijke Shiatsu-massage. Voor Marianne is geen dag gelijk, tijdens de blok- nacht- en 24-uurs diensten verricht Marianne zowel verplegende als begeleidende taken.  

De reden waarom Marianne gekozen heeft voor de zorg is omdat het haar op het lijf geschreven is. Met haar zorgzame persoonlijkheid probeert ze het de cliënten comfortabel te maken. Tijd en aandacht voor cliënten vindt Marianne van groot belang. Daarnaast probeert ze zolang het kan om het beste uit iemands leven te halen.

Het antwoord van Marianne op de vraag ‘Wat is het prettige aan werken via Zorgteam Leeuwarden?’ was erg positief. Ze vertelde dat het een heel hecht team is, ondanks dat ieder voor zichzelf werkt. Je leert van elkaar, en ieder gebruikt zijn of haar eigen kwaliteiten. Werken in zo’n team zie ik als 1+1 = 3. Ik zie het echt als een verrijking om te werken via Zorgteam Leeuwarden, aldus Marianne Duipmans.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.