Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Mike Neuteboom

Mike Neuteboom is tot op heden de enige mannelijke kracht binnen Zorgteam Leeuwarden. Mike kan zichzelf sinds 2004 Sociaal Agogisch medewerker noemen. In 2020 heeft Mike zich aangesloten bij Zorgteam Leeuwarden. Sindsdien vervult hij allerlei diensten. Mike draait zowel blok- 12- als 24uurs diensten. Tijdens de ochtenddiensten een bakje koffiedrinken en socializen, en tijdens de middag of avonddiensten lekker eten bestellen en leuke dingen doen. Mike vindt het belangrijk om de gezelligheid erin te houden. Met de nodige humor probeert hij ervoor te zorgen dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt.

In het verleden heeft Mike gewerkt als binnenhuisarchitect, en heeft hij een B&B gerund. Mike vertelt dat hij het leuk vindt om mensen te helpen. In de periode dat hij binnenhuisarchitect was hielp hij ook mensen, maar vond dat hij toch te ver van de mensen af stond. Vandaar dat Mike heeft gekozen voor de zorg. Hij omschrijft zichzelf als een echt mensenmens en een zorgverlener in hart en nieren.

Mike geeft aan zijn werk niet als werk te zien, hij vindt leuk om te doen en kijkt er iedere keer weer naar uit. Hij vindt het belangrijk om cliënten te begeleiden, in plaats van over te nemen. Daarnaast is plezier hebben met de cliënten één van de dingen die Mike erg belangrijk vindt tijdens zijn werk.

Op de vraag ‘wat vind je zo fijn aan werken via Zorgteam Leeuwarden?’ antwoordde Mike dat hij zijn eigen plan kan volgen en eigen baas is. Vrijwel alle tijd gaat naar de cliënt, en gaat niet verloren aan onnodige vergaderingen. Iedereen in het team heeft zijn of haar eigen input en kwaliteiten. Dit is wat de zorg goed maakt, aldus Mike. Daarnaast vertelt Mike dat hij direct een goeie klik had met Titia en Petra, hij voelt zich echt gewaardeerd om wie hij is en wat hij doet.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.