Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Petra van Wier

Mijn naam is Petra van Wier en ik woon in Peins. Ik ben 48 jaar en sinds 8 jaar werkzaam als verzorgend IG. Ik heb 8 jaar geleden mijn diploma gehaald en daarna anderhalf jaar gewerkt in avondrust in Makkum. Daarna ben ik overgestapt naar Franeker naar Saxenoord waar ik 3 jaar met veel plezier heb gewerkt. Via een collega kwam ik toen in contact met Titia Spek van het zorgteam Leeuwarden en ben ik naast mijn werk in loondienst gestart met het zzp werk wat ook enorm goed beviel. In juli 2017 heb ik ontslag genomen in Franeker en ben ik helemaal voor het zzp werk gegaan wat tot op de dag van vandaag een hele goed beslissing is geweest.

Het werken als zelfstandige is zoveel meer ontspannen en de band die je opbouwt met een cliënt is enorm goed. We werken bij het zorgteam Leeuwarden met kleine en vaste teams wat zowel voor ons als voor de cliënt erg fijn is.

Sinds maart 2020 doe ik de planningen van een aantal teams en heb ik zelf twee teams onder mij wat ook voor mij weer een nieuwe uitdaging is maar enorm leuk om te doen.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.