Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Sonja Pander

Sonja Pander heeft in 2010 haar diploma behaald als Verzorgende IG. Ze kreeg de kans om een zorgopleiding te doen in de periode toen ze schoonmaakster was in de thuiszorg. Tot op heden is ze erg tevreden dat ze deze stap destijds gezet heeft. Sinds 2018 is Sonja werkzaam via Zorgteam Leeuwarden. Haar werkdagen zijn erg variërend, ze draait zowel blok- 9 tot 5- als nachtdiensten. Tijdens haar werk heeft Sonja te maken met zowel terminale als reguliere zorg

Mensen helpen, dat is waarom ze gekozen heeft voor werken in de zorg. In de periode dat Sonja gewerkt heeft in een hospice ontdekte ze dat haar hart ligt bij de terminale zorg. Een bijdrage kunnen leveren in de laatste levensfase van cliënten blijft Sonja erg speciaal vinden. Naast terminale zorg verricht Sonja ook reguliere zorgwerkzaamheden. Ze vindt het belangrijk om de tijd te hebben voor de cliënten, en om in deze tijd goede zorg en aandacht te geven. Wat in een verzorgingstehuis gehaast moet kan nu in alle rust, en dat werkt erg prettig volgens Sonja.

Het fijne aan werken via Zorgteam Leeuwarden vindt Sonja de variatie betreft zorgbehoeftes en het leuke team. Geen dag is gelijk. Naast verzorgende werkzaamheden wordt er ook veel begeleiding gegeven aan cliënten. Dit maakt het zorgen niet ééntonig. Bij vragen kan er altijd contact opgenomen worden met het team, dit maakt het voor Sonja een stuk prettiger.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.