Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Anne-Marie Lacombe

Anne-Marie Lacombe vervult binnen Zorgteam Leeuwarden een verzorgende functie, door haar levenservaring en haar eerste beroep, verpleegkundige. Ze noemt zichzelf een verzorgende met een extraatje. Met 10 jaar ervaring in het MCL als Verpleegkundige gespecialiseerd in reumatologie en dialyse, heeft ze in 1997 helaas de zorgwereld vanwege haar gezondheid moeten verlaten. Inmiddels heeft Anne-Marie de nodige bijscholingen gevolgd en springt ze waar mogelijk bij in zorgvragen. Daarnaast heeft Anne-Marie andere expertises, met name muziektherapie en docent Frans.

In december 2021 is Anne-Marie in aanraking gekomen met Zorgteam Leeuwarden. Ze houdt zich voornamelijk bezig met oudere zorg, dementie en het ontzorgen van mantelzorgers. Wat vaak vergeten wordt is dat de familie het ook zwaar heeft, en Anne-Marie vindt het ondersteunen van, en contact houden met de familie net zo belangrijk.

Anne-Marie geeft aan het mooi te vinden om in de thuiszorg te werken via Zorgteam Leeuwarden. Je bent dan wel eigen baas, maar je staat er nooit alleen voor. En het allerbelangrijkste wat ze ervaart is het behoud van een eigen aanpak. Wat Anne-Marie uniek maakt? “Naast het geven van persoon gerichte lichamelijke verzorging, zoek ik steeds nieuwe wegen voor het welzijn van onze cliënten. Vanuit mijn expertise als muziektherapeut, kan ik met behulp van muziek de cliënt helpen te ontspannen of juist te activeren. Bijvoorbeeld maak ik graag een persoonlijke Play list van voorkeursmuziek van mijn cliënten. Ik heb het paraat in mijn mobiel en ik kan het laten horen, indien nodig of gewenst. Dit kan namelijk net het verschil maken”, vertelt ze trots.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.