Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Anne-Marie Lacombe

Anne-Marie Lacombe vervult binnen Zorgteam Leeuwarden een verzorgende functie, met de ervaringen van een oud-verpleegkundige. Daarnaast houdt Anne-Marie zich bezig met muziektherapie en de Franse taal. Ze noemt zichzelf een verzorgende met een extraatje. Met 10 jaar ervaring in het MCL als Verpleegkundige gespecialiseerd in reumatologie en dialyse, heeft ze in 1997 helaas de zorgwereld vanwege haar gezondheid moeten verlaten. Inmiddels is Anne-Marie weer terug en springt ze waar mogelijk bij in de zorgvragen van Zorgteam Leeuwarden. Met een drukke planning vol met het geven van Franse les, muziektherapie en piano les is het voor Anne-Marie een mooie kans om onderdeel te zijn van Zorgteam Leeuwarden.

Het opgeven van haar eerste liefde, werken in de zorg, dat is voor Anne-Marie geen optie. En eigenlijk streeft ze er nog altijd naar om betere zorg te verlenen dan vroeger werd gedaan. In december 2021 is Anne-Marie in aanraking gekomen met Zorgteam Leeuwarden. Sindsdien zet zij zich in voor allerlei zorgvragen. Voornamelijk houdt Anne-Marie zich bezig met dementie en het ontzorgen van mantelzorgers. Wat vaak vergeten wordt is dat de familie het ook zwaar heeft, en Anne-Marie vindt het zorgen voor, en contact houden met de familie net zo belangrijk.

Anne-Marie geeft aan het erg leuk te vinden om te werken via Zorgteam Leeuwarden. Je bent dan wel eigen baas, maar je staat er nooit alleen voor. En het aller belangrijkste wat Anne-Marie ervaart is het behoud van een eigen aanpak. Wat Anne-Marie uniek maakt? Ik maak vanuit mijn ervaring als muziektherapeut voor iedereen een eigen persoonlijke playlist. Dat kan namelijk net dat verschil maken om even te ontspannen of juist te activeren, vertelt ze trots.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.