Zorg is voor ons alles dat ú belangrijk vindt

De zorg start na een vrijblijvend kennismakings gesprek bij u thuis. In dit gesprek inventariseren we uw zorgbehoefte en de rol die wij daar in kunnen spelen.

Onze werkwijze

Na dit kennismakings gesprek als u besloten heeft om met ons samen te werken,  wordt een  team van vaste zorgverleners voor u samengesteld. Hierbij wordt rekening gehouden met uw eigen wensen de vereiste deskundigheid, en beschikbaarheid van de zorgverleners . Korte lijnen maken het team slagvaardig en flexibel.

Wij werken met een digitaal zorgdossier waarin onder andere het zorgplan, zorgafspraken en de rapportage staan.  Hierdoor is voor de  betrokkenen, familie en zorgverleners duidelijk wat er moet gebeuren. Daarnaast wordt regelmatig overlegd of de zorg moet worden bijgesteld. Zorgteam Leeuwarden werkt met een electronisch zorgdossier die aan de eisen van privacy wetgeving voldoet en is voor de cliënt en familie  toegankelijk .

Zorgovereenkomst

De gemaakte afspraken tussen zorgvrager en of budgethouder en zorgverlener worden in een zorgovereenkomst vastgelegd. In dit document staan de afspraken die we maken over de zorg en de tarieven. Hierbij wordt uitgegaan van minimaal 3 uren aaneengesloten zorg. Het is mogelijk dat in overleg de tijden van zorg aangepast of uitgebreid kunnen worden naar uw wens.

Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met:

Tel.: 006 18 44 00 34

Wij zijn per e-mail bereikbaar op info@zorgteamleeuwarden.nl of vul ons contactformulier in.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.