Vrijblijvende aanvraag

Wij zijn er voor ú. Om u als mantelzorger te ondersteunen. Wanneer één van uw ouders wel wat extra hulp kan gebruiken. Voor u als u niet wilt worden opgenomen in een verzorgingshuis. Als u thuis wilt overlijden. Als u begeleiding nodig heeft om wat voor reden dan ook... Met een vast team of zorgmedewerker waarmee een persoonlijke band kan ontstaan.

Bedankt voor uw interesse in Zorgteam Leeuwarden als uw zorgverlener. U kunt onderstaand formulier gebruiken om uzelf of iemand anders aan te melden. Wij nemen vervolgens vrijblijvend contact met u op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Intakegesprekken zijn altijd vrijblijvend, er zijn geen kosten aan verbonden.

Cliëntgegevens

Gegevens contactpersoon

Alleen in te vullen als u zelf geen zorg behoeft

Bijlagen

Heeft u documenten die u graag wilt toevoegen? Upload deze dan via onderstaande button.Neem contact met ons op

Voor vragen of om een afspraak te maken kunt u bellen met:

Tel.: 006 18 44 00 34

Wij zijn per e-mail bereikbaar op info@zorgteamleeuwarden.nl of vul ons contactformulier in.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.