Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Astrid Asma

Astrid Asma heeft zich pas net aangesloten bij Zorgteam Leeuwarden maar draait al wat langer mee in de zorg. Als zelfstandige verzorger met een verzorgende IG diploma op zak heeft Astrid ervaring met bijna alle verschillende zorgvragen. Zo heeft ze ervaring met alzheimer, autisme, ouderenzorg en palliatieve zorg. En voornamelijk de palliatieve zorg geeft Astrid een hoop voldoening. Tijdens de werkzaamheden binnen Zorgteam Leeuwarden krijgt Astrid de kans om te ondersteunen bij verschillende zorgvragen. Dat geen dag hetzelfde is, is daarom ook geen wonder. Maar dat vindt Astrid juist zo leuk. Ik probeer alles te geven wat nodig is om het iemand tot een aangename dag te maken, vertelt Astrid.

De reden waarom Astrid gekozen heeft voor werken in de zorg is omdat haar hart hier ligt. Mensen helpen geeft een hoop energie. Als de cliënt tevreden is ben ik dat ook, en dat is voor Astrid het belangrijkste van werken in de zorg.

Hoewel Astrid zich nog maar net aangesloten heeft bij het team van Zorgteam Leeuwarden, wist zij wel direct een mooi antwoord te geven op de vraag “wat is het fijne aan werken via Zorgteam Leeuwarden?” Voor Astrid is de afwisseling in zorgvragen, en de vrijheid in werkwijze hetgeen wat werken via Zorgteam Leeuwarden zo fijn maakt!

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.