Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Bertha Langhout

Bertha Langhout is één van de verpleegkundigen binnen het team van Zorgteam Leeuwarden. In 1991 heeft zij haar diploma behaald en inmiddels werkt ze al sinds 2013 voor ons. De dagen van Bertha zijn erg variërend. Ze draait voornamelijk blokzorg diensten, zowel in de ochtend, middag als avond. De werkzaamheden welke lopen erg uiteen. Ze vervult zowel verplegende, verzorgende als huishoudelijke taken.

De reden waarom Bertha in de zorg werkt is omdat ze dit het mooiste vindt wat er is. Na een periode waarin ze werkzaam was als Verpleegkundige in het ziekenhuis is ze terecht gekomen bij Zorgteam Leeuwarden. Nu kom je echt dicht bij de mensen, en leer je ze kennen. Dit was in het ziekenhuis veel minder het geval volgens Bertha. Tijdens het werk vindt ze het belangrijk dat mensen op haar kunnen bouwen. Door het wat luchtiger te maken en wanneer het kan humor toe te voegen probeert Bertha de cliënten een leuke dag te geven.

Het prettige aan werken via Zorgteam Leeuwarden is voor Bertha het samenwerken. Gelijkgestemde mensen doen ondanks dat ze zelfstandig zijn samen iets goeds voor een ander.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.