Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Ellen Bilijam

Ellen Bilijam vervult een verzorgende functie binnen het team. Nadat ze rond 2006 haar Verzorgende IG diploma behaald heeft sloot Ellen zich omstreeks 2017 aan als zelfstandige bij Zorgteam Leeuwarden. Voor Ellen is geen dag gelijk, maar dit vindt ze wel prettig eigenlijk. Ellen draait alle soort diensten, van één uur per dag tot 24 uurs diensten. Tijdens het werk vindt ze het fijn dat er echt de tijd genomen kan worden voor de cliënten, naast het verlenen van zorg is er ook tijd voor leuke dingen. En dat is minstens zo belangrijk vindt ze.

Ellen is in het verleden vrijwilliger geweest in een bejaardentehuis. De levenservaring van de ouderen interesseert en inspireert haar tot op de dag van vandaag nog steeds. Dit is dan ook de reden waarom Ellen ervoor gekozen heeft om hier haar werk van te gaan maken. Wederzijds respect en het bieden van mentale steun vindt ze erg belangrijk. Als het ware ben je een verlengstuk van de cliënten vertelt Ellen, het is mooi om mensen te helpen daar waar ze het zelf niet meer redden.

Werken via Zorgteam Leeuwarden is werken met een hecht team. We werken erg oplossingsgericht vertelt Ellen. Ondanks dat iedereen zelfstandig is kan er gesproken worden van een team. Waar nodig kunnen diensten geruild worden en overleg is altijd mogelijk. Zowel voor Ellen als voor het team is de kwaliteit van zorg van groot belang. Dat maakt wat Ellen fijn vindt aan werken via Zorgteam Leeuwarden.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.