Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Esther van der Meulen

Ester van der Meulen is een van de verpleegkundigen binnen het team van Zorgteam Leeuwarden. Nadat Ester in 1991 begonnen is aan haar opleiding tot verpleegkundige is ze al vrij snel aan het werk gegaan in het ziekenhuis. In mei 2020 heeft ze zich aangesloten bij Zorgteam Leeuwarden, hier heeft ze een vaste cliënt en draait regelmatig nachtdiensten in de terminale zorg.

De keuze voor werken in de zorg heeft Ester vrij onbewust gemaakt. Als kind was ze vaak al verkleed als verpleegster en eigenlijk heeft ze nooit aan een ander beroep gedacht. Mensen ondersteunen en helpen past echt bij haar. Tijdens het werken met cliënten vindt Ester het belangrijk om iedereen in zijn of haar eigen waarde te laten. Het mooie is om de gewoontes en het ritme van de cliënt te behouden, om zo die persoon in de eigen vertrouwde omgeving te kunnen helpen. Het stukje dankbaarheid en waardering vanuit de cliënten en familie geeft Ester veel energie.

De fijne groep collega’s, dat maakt werken via Zorgteam Leeuwarden voor Ester zo fijn. Als hechte groep volgen we verschillende bijscholingen en leren we van elkaar. We kennen elkaars kwaliteiten en weten elkaar te vinden wanneer daar behoefte aan is. De persoonlijke benadering en de korte lijnen maken samen dat Zorgteam Leeuwarden echt werkt.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.