Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Fia Jones

Fia Jones kan zichzelf sinds 1991 Verpleegkundige noemen. In de 30 jaar dat Fia Verpleegkundige is heeft ze veel ervaring op kunnen doen. In januari 2019 heeft ze zich aangesloten bij het team van Zorgteam Leeuwarden. Sindsdien vervult zij allerlei verschillende diensten. Naast het zorgen voor mensen vindt ze het ondersteunen van de cliënten ook van groot belang. Fia vindt naast de reguliere zorgwerkzaamheden ook belangrijk om iets extra’s te doen. Je kunt hierbij denken aan het maken van een wandeling of het helpen bij huishoudelijke taken zoals het doen van de was.

De reden waarom Fia gekozen heeft voor de zorg is omdat ze graag iets voor iemand wil betekenen. Naast dat ze in de zorg heeft gewerkt in Engeland wilde Fia eigenlijk ook naar de derdewereldlanden, dit is er helaas nooit meer van gekomen. Ze wilde daar graag heen omdat goede zorg daar echt nodig was. Hier ziet ze de zorg als iets met inhoud en een blijvende uitdaging. Tijdens het verzorgen en ondersteunen van cliënten vindt Fia het belangrijk om een luisterend oor te zijn en mensen in hun waarde te laten. Met behulp van een nieuwe blik kunnen mogelijkheden ontdekt worden om zo meer uit het leven van de cliënt te halen.

Het prettige aan werken via Zorgteam Leeuwarden vindt Fia de eigen regie, ondanks dat er sprake is van een hecht team heeft toch ieder zijn of haar eigen invulling. Het leuke daaraan vindt Fia dat je een persoonlijke touch kan toevoegen.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.