Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Hilda Siegers

Hilda Siegers vervult een verzorgende en helpende functie binnen het team van Zorgteam Leeuwarden. Nadat ze in februari 1990 haar diploma als ziekenverzorgende in ontvangst genomen heeft sloot Hilda zich in oktober 2017 aan bij het team van Zorgteam Leeuwarden. Hilda draait voornamelijk 24-uurs diensten. Binnen deze diensten komt van alles kijken, van wassen en aankleden tot een bezoekje aan de supermarkt of kapper. Geen dag is gelijk.

Het leuke aan werken in de zorg vindt Hilda het sociale contact met mensen. De mensen zijn altijd zo ontzettend dankbaar, en dat doet haar als zorgzaam persoon erg goed. Het er kunnen zijn voor de cliënten en hulp bieden waar nodig vindt Hilda erg belangrijk tijdens haar werk.

Werken via Zorgteam Leeuwarden is werken met fijne collega’s, en dat terwijl iedereen natuurlijk zelfstandig is. Wanneer er iets (persoonlijks) gebeurt wordt er altijd gezamenlijk een passende oplossing gevonden. Hilda vertelt dat ze zich echt gewaardeerd voelt als mens. Ondanks dat ze geen geboren Fries is, kan ze het als Groninger goed vinden met het Friese team.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.