Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Katharina Akkerman

Katharina Akkerman kan zichzelf inmiddels al ruim 35 jaar Ziekenverzorgende noemen, in 1986 heeft ze haar diploma ontvangen. Deze functie komt overeen met Verzorgende IG en Helpende. Katharina heeft de meeste ervaring opgedaan in verpleeghuizen voor ouderen. Naast de ouderenzorg heeft ze ook gewerkt met mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. In 2013 heeft Katharina zich als ZZP’er aangesloten bij Zorgteam Leeuwarden. De dagen van Katharina zijn erg wisselend, ze doet dit namelijk naast haar andere baan. Voor haar is geen dag en persoon gelijk, alles is afhankelijk van de zorgvraag van de cliënt.

Eigenlijk wist Katharina al van jongs af aan dat ze in de zorg wilde werken. Iets voor iemand anders betekenen en hulp bieden aan de medemens vindt ze tot op de dag van vandaag erg belangrijk. Daarnaast staat tijd en aandacht voor de cliënten centraal. Een luisterend oor zijn en iedereen in zijn of haar waarde laten, dat is waarom Katharina gekozen heeft voor de zorg.

Werken via Zorgteam Leeuwarden zie ik als een aanvulling op mijn leven vertelt Katharina. We vullen elkaar aan waar nodig en zijn samen een hecht team. Daarnaast kunnen we van alles van elkaar leren, daardoor is het ook nog eens heel leerzaam. Op deze manier te werken geeft mij veel plezier en voldoening. 

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.