Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Klaske Mollema

Klaske Mollema is een van de verpleegkundigen binnen het team van Zorgteam Leeuwarden. Nadat ze in 2004 haar diploma behaald heeft is ze in augustus 2019 in contact gekomen met Zorgteam Leeuwarden. Sindsdien vervult Klaske allerlei diensten. Tijdens haar werk is geen dag gelijk, alles is afhankelijk van de cliënt. Naast het verzorgen van cliënten heeft Klaske ook een begeleidende rol. Een rondje wandelen, samen boodschappen doen of koken? Ook dat hoort erbij.  

De reden waarom Klaske gekozen heeft voor de zorg is omdat ze hiermee een actieve bijdrage kan leveren aan de toestand van cliënten. Ze vindt het belangrijk om net dat beetje extra te kunnen geven, en hiermee het welbevinden van de cliënt te verbeteren.

Klaske geeft aan dat ze het erg prettig vindt om te werken via Zorgteam Leeuwarden. Ze kan hier de extra ondersteuning geven aan cliënten wat ze in de reguliere zorg gemist heeft. Daarnaast vertelt Klaske dat het een heel prettig team is om mee te werken, ondanks dat iedereen voor zichzelf werkt. Overleg met anderen is altijd mogelijk en dat ziet ze als verrijking voor zichzelf.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.