Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Maaike de Waal- van Reenen

Maaike de waal heeft in 1997 haar diploma behaald als Verzorgende IG. Begonnen in de kraamzorg heeft ze al snel de overstap gemaakt richting de ouderenzorg. In 2012 heeft Maaike zich als ZZP’er aangesloten bij het team van Zorgteam Leeuwarden. De dagen van Maaike zijn iedere keer weer verschillend, ze draait zowel dag- nacht- als 24 uursdiensten.

De reden waarom Maaike in de zorg is gaan werken is omdat ze dit altijd al heeft gewild. Ze is altijd al aan het zorgen geweest en vindt het belangrijk om er te zijn voor de medemens. Dat iemand zich comfortabel voelt en ondanks achteruitgaande gezondheid toch thuis kan blijven wonen vindt Maaike erg belangrijk. Ze vindt het fijn om cliënten te kunnen helpen, mantelzorgers te ontlasten en rust in een huis te brengen.

Werken via Zorgteam Leeuwarden is heel wat anders dan werken in een verpleegtehuis. De wijze waarin zorg wordt verleend vindt Maaike heel prettig. Alles wordt op maat gedaan voor de cliënt. Maaike verteld dat ze het prettig vindt werken met dit team. Samen maken we meer mogelijk dan wanneer ieder voor zichzelf was geweest.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.