Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Saakje Jager

Saakje Jager werkt al sinds 1987 in de gezondheidszorg. Als ziekenverzorgende vervult ze verzorgende en helpende functies binnen Zorgteam Leeuwarden. In 2013 heeft Saakje zich aangesloten bij de groep zzp’ers van Zorgteam Leeuwarden. Het werk van Saakje is erg gevarieerd, geen dag is gelijk. Ze vervult zowel blok- 12 uurs- en 24-uurs diensten en vervult daarin verzorgende en ondersteunende taken.

De reden waarom Saakje gekozen heeft voor werken in de zorg is omdat ze dit eigenlijk altijd al heeft gedaan. Zowel haar moeder als schoonmoeder zijn verzorgd door Saakje zelf. Ze geeft aan dit heel dankbaar werk te vinden en doet het daarom ook met veel plezier. Saakje vindt het mooi om op deze manier mensen te kunnen helpen. Tijdens het werken vindt ze het prettig dat je alle tijd voor de cliënten hebt. Omdat je dicht bij de mensen komt is het iedere keer weer erg bijzonder en speciaal om op deze manier zorg te verlenen.

Werken in zo’n hecht team voelt voor Saakje heel speciaal. Ondanks dat het een groep zzp’ers is wordt het wel met elkaar als een hecht team gedaan. Dat is wat Saakje prettig vindt aan het werken via Zorgteam Leeuwarden.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.