Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Veronique Hebbelinck

Veronique Hebbelinck heeft in 2017 haar diploma als verzorgende IG in ontvangst mogen nemen. Vrij snel hierna is ze in contact gekomen met Zorgteam Leeuwarden. Begin 2019 is Veronique gestart met het draaien van allerlei verschillende diensten. Inmiddels is ze voornamelijk te zien tijdens de 24 uursdiensten, maar een dag- of nachtdienst kan ook voorkomen.

De reden waarom Veronique gekozen heeft voor de zorg is omdat dit is waar haar hart naar uit gaat. Naast het kunnen helpen van anderen heeft ze ook de kwaliteit om mensen aan te kunnen voelen. Belangrijk tijdens haar werk vindt ze om de mensen echt te leren kennen en er voor diegene te kunnen zijn. In plaats van te kijken naar de moeilijkheden kijkt Veronique graag naar de persoon zelf, waar voelt diegene zich prettig bij en waar komt dat door?

Werken met zo’n betrouwbaar team geeft haar een goed gevoel. Het verlenen van kwalitatieve zorg wordt echt samen gedaan. Ook vertelt Veronique dat ze veel aan het team heeft, onderling wordt er kennis uitgewisseld waardoor iedereen zich blijft ontwikkelen. Als team staan we achter de cliënt en doen we er alles aan om diegene te helpen, en dat werkt voor Veronique erg prettig.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.