Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Anneke van Eizenga

Anneke van Eizenga kan zichzelf inmiddels al bijna 15 jaar Verzorgende noemen. Na een periode als schoonheidsspecialiste wilde Anneke graag meer betekenen voor de medemens. In 2018 heeft ze zich aangesloten bij Zorgteam Leeuwarden, inmiddels vervult ze allerlei verschillende diensten. Naast werken via Zorgteam Leeuwarden werkt Anneke ook in verzorgingstehuizen en in de thuiszorg. Anneke is iemand die allround ingezet kan worden, hierdoor is geen dag voor haar gelijk.

De missie om voor mensen te zorgen is Anneke op het lijf geschreven. Ze heeft altijd al met mensen gewerkt en ziet zichzelf daarom ook als een echt mensenmens. Anneke vindt het belangrijk dat de cliënten de eigen regie in handen houden, en dat de zorgverleners zich daar op aanpassen. Daarnaast vindt ze respect en mensen in hun waarde laten van groot belang.

Anneke geeft aan het erg leuk te vinden om te werken via Zorgteam Leeuwarden. In het verleden heeft ze ook gewerkt via andere bemiddelingsbureaus, maar ze heeft nog nooit zoiets goeds meegemaakt als Zorgteam Leeuwarden. Het team is heel hecht en de collega’s staan altijd voor je klaar om te helpen. Er is veel mogelijk, en dat is heel fijn vindt Anneke.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.