Direct behoefte aan thuiszorg?

Zorgteam Leeuwarden staat voor u klaar. Ook voor al u vragen en zorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie.

Ria Visser

Ria Visser vervult een verzorgende en helpende functie. Nadat ze rond 1991 haar diploma behaald heeft als Ziekenverzorgende heeft zij zich in 2018 aangesloten bij Zorgteam Leeuwarden. Door haar vele ervaring is Ria allround inzetbaar. Geen dag is hetzelfde voor haar. Tijdens de blok- of 24 uurs zorgdiensten krijgt Ria te maken met veel verschillende zorgbehoeftes. Tijdens het werk neemt ze de tijd voor de cliënten en probeert ze de cliënt en/of de familie te ontlasten.

Mensen helpen, dat is waarom Ria graag wilde werken in de zorg. Belangrijk hierbij vindt ze om de tijd voor iemand te nemen. Alles draait om de cliënten, ze zal er daarom alles aan doen om het ritme van de cliënt in stand te houden en past zich daarvoor waar nodig aan.

Het prettige aan werken via Zorgteam Leeuwarden is de diversiteit aan zorgvragen. Voor mij en mijn collega’s ontstaat er iedere keer weer een uitdaging als het gaat om het bieden van de juiste zorg. Ondanks dat het allemaal ZZP´ers zijn vindt Ria het een heel hecht team en ze geeft aan dat iedereen zich in de eigen waarde wordt gelaten.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.