Persoonlijke ondersteuning voor jonge & oudere mensen

Wij zijn er voor jonge en oudere mensen. Voor iedereen die voor korte of langere tijd behoefte heeft aan ondersteuning thuis.

Er is begeleiding nodig door gebrek aan zelfzorg of ziekte-inzicht

Als de zorg u te veel wordt kunnen wij u helpen met het behouden van het overzicht zodat u veilig en prettig in uw eigen woning kan blijven wonen. Tevens onderhouden wij het contact met uw huisarts, specialist en andere hulpverleners om de zorg optimaal te laten verlopen. Natuurlijk wordt u op de hoogte gehouden, maar u hoeft er zelf niet meer om te denken. 

Een luisterend oor

Regelt u alles nog wel zelf? En wilt u ergens hulp mee of advies over ontvangen? Onze teamleden helpen u graag en bieden een luisterend oor. Wat voor u nieuw is doen vele van ons al jaren, aarzel daarom niet om hulp in te schakelen of om dit uit handen te geven. Het team van Zorgteam Leeuwarden stelt zorgvuldig een zorgplan met en voor u op en biedt u de ondersteuning waar u behoefte aan heeft. 

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.