Persoonlijke ondersteuning voor jonge & oudere mensen

Wij zijn er voor jonge en oudere mensen. Voor iedereen die voor korte of langere tijd behoefte heeft aan ondersteuning thuis.

Er zijn lichamelijke en/of psychische aandoeningen

Krijgt u, uw partner of één van uw ouders te maken met lichamelijke of psychische aandoeningen waardoor de zorgvraag te groot wordt? Zorgteam Leeuwarden kan u daarbij ondersteunen en/of ontzorgen. Wilt u thuis blijven wonen en alleen zorg ontvangen op de momenten dat het echt nodig is? Of is 24 uurszorg de oplossing? Er is veel mogelijk, en daarover gaan we graag met u in gesprek. 

Wat kan ik verwachten? 

De mensen van Zorgteam Leeuwarden hebben allemaal al veel ervaring opgedaan in de zorg. Naast het zorgverlenen bieden zij ook een ondersteunende rol. Het bestellen van medicijnen, regelen van hulpmiddelen en afspreken van uw dokters-, kappers- of pedicureafspraak vallen hier uiteraard ook onder. De meeste teamleden van Zorgteam Leeuwarden hebben een auto ter beschikking waarmee we u naar afspraken of uitjes kunnen brengen en begeleiden, maar een stukje wandelen kan natuurlijk ook. Zorg van Zorgteam Leeuwarden is meer dan gewoon zorgen, het is er zijn voor de persoon. 

Over de mensen van Zorgteam Leeuwarden

Bent u benieuwd naar het team van Zorgteam Leeuwarden? Op de 'over ons' pagina kunt u meer informatie vinden over de zorgverleners en specialisaties van Zorgteam Leeuwarden.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.