Persoonlijke ondersteuning voor jonge & oudere mensen

Wij zijn er voor jonge en oudere mensen. Voor iedereen die voor korte of langere tijd behoefte heeft aan ondersteuning thuis.

Ik heb 24 uur zorg per dag nodig

Heeft u of uw naaste tijdelijk of permanent 24 uur per dag zorg nodig? Zorgteam Leeuwarden is er voor u en uw naasten/ familie en ondersteunt waar mogelijk om het u zo aangenaam mogelijk te maken in deze  periode van het leven.

Een vertrouwd gevoel

Omdat hulp en een luisterend oor altijd dichtbij zijn proberen wij u een vertrouwd gevoel te geven. Zo kunt u als naaste ook tijd voor uzelf nemen en dat u ruimte krijgt om uw eigen dingen te doen, omdat u weet dat er hulp aanwezig is.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.