Persoonlijke ondersteuning voor jonge & oudere mensen

Wij zijn er voor jonge en oudere mensen. Voor iedereen die voor korte of langere tijd behoefte heeft aan ondersteuning thuis.

Ik wil thuis in mijn vertrouwde omgeving overlijden

Uw leven is bijna voltooid en wilt in uw vertrouwde omgeving overlijden. Wij kunnen u helpen door de zorgzaken en huishoudelijke taken te organiseren en hiermede u en uw naasten te ontzorgen. Hierbij is ook uw huisarts betrokken.

Het laatste moment

Hoe moeilijk het ook kan zijn, het laatste moment is daar. Samen zetten wij ons er voor in om dit laatste moment zo te maken zoals de persoon wenst. Als team blijven we het bijzonder vinden om een bijdrage te mogen leveren in deze laatste levensfase. Om iemand te kunnen helpen met deze laatste wens, en om de familie te ontzorgen zodat er ruimte is voor verdriet. 

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.