Persoonlijke ondersteuning voor jonge & oudere mensen

Wij zijn er voor jonge en oudere mensen. Voor iedereen die voor korte of langere tijd behoefte heeft aan ondersteuning thuis.

Ik word wat ouder en wil in mijn eigen woning blijven wonen

Als u niet wilt worden opgenomen in een verzorgings- of verpleeghuis, dan biedt Zorgteam Leeuwarden de uitkomst. Wij stellen een persoonlijk zorgplan op, hierin staan de gemaakte afspraken, verwachtingen en meer zorg gerelateerde informatie. Omdat u wat hulp en ondersteuning nodig heeft helpt ons team u met allerlei dagelijkse activiteiten. Zo kunnen wij u helpen met alle dagelijkse taken zoals aankleden, boodschappen doen en bijvoorbeeld het toedienen van medicatie. Wij helpen u graag in het voortzetten van uw gebruikelijke
dagelijkse gewoontes, zoals het in stand houden van uw sociale netwerk. Wilt u bijvoorbeeld op bezoek bij familie? Dan brengen wij u en halen wij u op. 

Wij passen ons aan

Bent u bang dat wij uw gewoontes in de weg gaan zitten? En dat uw eigen ritme verloren gaat? Dat is niet nodig. U staat centraal, en wij bieden ondersteuning om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Dat is een van de dingen die wij erg belangrijk vinden. In het persoonlijke zorgplan dat samen met u opgesteld wordt noteren wij uw eisen en wensen. We doen ons best om een zorgverlener voor u uit te zoeken waarmee u een klik heeft. Mocht uw zorgbehoefte veranderen, dan veranderen wij met u mee. We houden regelmatig een overleg of de zorg die wij u bieden nog wel voldoet, dit slaan wij op in een elektronisch dossier dat zichtbaar is voor u en uw familie.

Een oplossing waarmee u, uzelf kunt blijven

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze animiatie waarin wij praktische voorbeelden geven. Zo leveren wij namelijk niet alleen goede zorg, wij helpen en denken ook mee met alles wat er naast zorg bij komt kijken. Zoals huishoudelijke taken, het spelen van een spelletje en we brengen u zelfs weg als u op visite wilt. Uiteraard halen wij u daarna ook gewoon weer op. Zorg is voor ons alles wat voor u belangrijk is.